Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jeroen Dekker Axel
Werk & Geld

Jeroen Dekker Axel 4.98 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Jeroen Dekker Axel 4.98 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 4.98 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Jeroen Dekker Axel en Arthur Twello zijn.

In de Geld wen Werk categorie heeft Arthur Twello met ruim 91.91 punten verschil, duidelijk gewonnnen van Jeroen Dekker Axel.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 3.33 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.33 punten in relatie tot Jeroen Dekker Axel. Het aantal van 3.33 punten behoorlijk laag.

Jeroen Dekker Axel 5.88 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jeroen Dekker Axel 5.88 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 5.88 punten behoorlijk laag.

Met 2.55 punten verschil scoort Jeroen Dekker Axel net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jeroen Dekker Axel 94.06 Punten

Jeroen Dekker Axel scoort 94.06 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 43.85 punten heeft Arthur Twello verloren van Jeroen Dekker Axel in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: