Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jerry Koomans Van Den Dries
Werk & Geld

Jerry Koomans Van Den Dries 94.72 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Jerry Koomans Van den dries 94.72 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Jerry Koomans Van den dries en Arthur Twello.

Met een duidelijk verschil van 55.8 punten is Jerry Koomans Van den dries de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Jerry Koomans Van den dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 63.34 Punten

Arthur Twello scoort 63.34 punten in relatie tot Jerry Koomans Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jerry Koomans Van Den Dries 81.62 Punten

Jerry Koomans Van den dries scoort 81.62 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.28 punten scoort Jerry Koomans Van den dries beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Jerry Koomans Van Den Dries 5.92 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Jerry Koomans Van den dries 5.92 punten in relatie tot Arthur Twello. 5.92 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jerry Koomans Van den dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 16.79 punten scoort Arthur Twello beter dan Jerry Koomans Van den dries op Liefdes en Relatie gebied dan Jerry Koomans Van den dries.
Bekijk ook de Combats tussen: