Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jo An Busch
Werk & Geld

Jo An Busch 22.03 Punten

jo An Busch scoort 22.03 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen jo An Busch en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 46.39 punten is Arthur Twello de ten opzicht van jo An Busch de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over jo An Busch.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 14.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 14.93 punten in relatie tot jo An Busch. Het aantal van 14.93 punten redelijk laag.

Jo An Busch 63.76 Punten

jo An Busch scoort 63.76 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 48.83 punten is jo An Busch ten opzichte van Arthur Twello de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jo An Busch 20.13 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort jo An Busch 20.13 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen jo An Busch en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 74.55 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van jo An Busch in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: