Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Joana Rojas Verastegui
Werk & Geld

Joana Rojas Verastegui 21.04 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Joana Rojas Verastegui en Arthur Twello zijn. Joana Rojas Verastegui scoort namelijk 21.04 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 73.5 punten heeft Joana Rojas Verastegui met ruim verloren van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.65 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.65 punten in relatie tot Joana Rojas Verastegui. Het aantal van 1.65 punten behoorlijk laag.

Joana Rojas Verastegui 88.75 Punten

Joana Rojas Verastegui scoort 88.75 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 87.1 punten wint Joana Rojas Verastegui met gemak van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Joana Rojas Verastegui 20.07 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Joana Rojas Verastegui 20.07 punten in relatie tot Arthur Twello. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Joana Rojas Verastegui en Arthur Twello, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Joana Rojas Verastegui met maaar 7.47 punten verschil, net gewonnnen van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: