Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs John Dries
Werk & Geld

John Dries 69.35 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen John dries en Arthur Twello op financiel gebied. John dries scoort 69.35 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat John dries de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 43.95 punten is John dries de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 2.7 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 2.7 punten in relatie tot John dries. Het aantal van 2.7 punten behoorlijk laag.

John Dries 17.46 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort John dries 17.46 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 17.46 punten redelijk laag.

Met een verschil van 14.76 punten scoort John dries beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

John Dries 79.33 Punten

John dries scoort 79.33 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen John dries en Arthur Twello.
Met een verschil van 72.91 punten heeft Arthur Twello duidelijk verloren van Arthur Twello in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: