Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs John Fredy Rojas Marulanda
Werk & Geld

John Fredy Rojas Marulanda 19.66 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort John fredy Rojas marulanda 19.66 punten in relatie tot Arthur Twello. 19.66 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen John fredy Rojas marulanda en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 48.72 punten is Arthur Twello de ten opzicht van John fredy Rojas marulanda de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over John fredy Rojas marulanda.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 6.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 6.47 punten in relatie tot John fredy Rojas marulanda. Het aantal van 6.47 punten behoorlijk laag.

John Fredy Rojas Marulanda 64.92 Punten

John fredy Rojas marulanda scoort 64.92 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 58.45 punten is John fredy Rojas marulanda ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

John Fredy Rojas Marulanda 38.73 Punten

John fredy Rojas marulanda scoort 38.73 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen John fredy Rojas marulanda en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 55.42 punten heeft John fredy Rojas marulanda ruim verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: