Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jolanda Blonk Driebruggen
Werk & Geld

Jolanda Blonk Driebruggen 55.04 Punten

De samenwerkverhouding tussen Jolanda Blonk Driebruggen en Arthur Twello kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Jolanda Blonk Driebruggen 55.04 punten in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jolanda Blonk Driebruggen de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 49.74 punten is Jolanda Blonk Driebruggen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 55.67 Punten

Arthur Twello scoort 55.67 punten in relatie tot Jolanda Blonk Driebruggen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jolanda Blonk Driebruggen 15.06 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jolanda Blonk Driebruggen 15.06 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 15.06 punten redelijk laag.

Met een verschil van 40.61 punten is Arthur Twello ten opzichte van Jolanda Blonk Driebruggen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jolanda Blonk Driebruggen 40.94 Punten

Jolanda Blonk Driebruggen scoort 40.94 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Jolanda Blonk Driebruggen en Arthur Twello.
Met een verschil van 43.79 punten wint Arthur Twello het van Jolanda Blonk Driebruggen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: