Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Jorina Driebergen
Werk & Geld

Jorina Driebergen 50.61 Punten

De samenwerkverhouding tussen Jorina Driebergen en Arthur Twello kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Jorina Driebergen 50.61 punten in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jorina Driebergen de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 45.92 punten is Jorina Driebergen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.48 punten in relatie tot Jorina Driebergen. Het aantal van 1.48 punten behoorlijk laag.

Jorina Driebergen 67.39 Punten

Jorina Driebergen scoort 67.39 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 65.91 punten is Jorina Driebergen ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jorina Driebergen 78.16 Punten

Jorina Driebergen scoort 78.16 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Jorina Driebergen en Arthur Twello.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Jorina Driebergen met maaar 3.07 punten verschil, net gewonnnen van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: