Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Karen Sanchez Duarte
Werk & Geld

Karen Sanchez Duarte 93.83 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Karen sanchez Duarte 93.83 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Karen sanchez Duarte en Arthur Twello.

Met een verschil van 47.61 punten is Karen sanchez Duarte de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Karen sanchez Duarte de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 32.89 Punten

Arthur Twello scoort 32.89 punten in relatie tot Karen sanchez Duarte in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Karen Sanchez Duarte 4.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Karen sanchez Duarte 4.27 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 4.27 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 28.62 punten scoort Karen sanchez Duarte slechter dan Arthur Twello op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Karen Sanchez Duarte 68.36 Punten

Karen sanchez Duarte scoort 68.36 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Karen sanchez Duarte en Arthur Twello.
Met een verschil van 28.8 punten scoort Arthur Twello slechter dan Karen sanchez Duarte in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: