Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Karim Ouald Daba
Werk & Geld

Karim Ouald Daba 15.12 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort karim ouald daba 15.12 punten in relatie tot Arthur Twello. 15.12 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen karim ouald daba en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 47.97 punten is Arthur Twello de ten opzicht van karim ouald daba de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over karim ouald daba.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 50.03 Punten

Arthur Twello scoort 50.03 punten in relatie tot karim ouald daba in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Karim Ouald Daba 19.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort karim ouald daba 19.98 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 19.98 punten redelijk laag.

Met een verschil van 30.05 punten is Arthur Twello de ten opzicht van karim ouald daba de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Karim Ouald Daba 19.7 Punten

karim ouald daba scoort 19.7 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 19.7 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen karim ouald daba en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 10.32 punten scoort karim ouald daba beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: