Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Karin Markus Krimpn An Den Yssel
Werk & Geld

Karin Markus Krimpn An Den Yssel 14.57 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Karin Markus Krimpn An den yssel 14.57 punten in relatie tot Arthur Twello. 14.57 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Karin Markus Krimpn An den yssel en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 54.7 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Karin Markus Krimpn An den yssel in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Karin Markus Krimpn An den yssel de werknemer is van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 32.41 Punten

Arthur Twello scoort 32.41 punten in relatie tot Karin Markus Krimpn An den yssel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Karin Markus Krimpn An Den Yssel 9.43 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Karin Markus Krimpn An den yssel 9.43 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 9.43 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 22.98 punten scoort Karin Markus Krimpn An den yssel slechter dan Arthur Twello op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Karin Markus Krimpn An Den Yssel 50.91 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Karin Markus Krimpn An den yssel 50.91 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Karin Markus Krimpn An den yssel en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 42.63 punten heeft Arthur Twello verloren van Karin Markus Krimpn An den yssel in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: