Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Kleurplaten An
Werk & Geld

Kleurplaten An 38.93 Punten

kleurplaten An scoort 38.93 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen kleurplaten An en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 31.39 punten is Arthur Twello de ten opzicht van kleurplaten An de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 2.96 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 2.96 punten in relatie tot kleurplaten An. Het aantal van 2.96 punten behoorlijk laag.

Kleurplaten An 18.51 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort kleurplaten An 18.51 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.51 punten redelijk laag.

Met een verschil van 15.55 punten scoort kleurplaten An beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Kleurplaten An 96.18 Punten

kleurplaten An scoort 96.18 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 71 punten heeft kleurplaten An met gemak gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: