Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Kunststichting Firma Van Drie
Werk & Geld

Kunststichting Firma Van Drie 53.42 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort kunststichting firma Van Drie 53.42 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen kunststichting firma Van Drie en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 10.2 punten scoort Arthur Twello beter dan kunststichting firma Van Drie in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 86.81 Punten

Arthur Twello scoort 86.81 punten in relatie tot kunststichting firma Van Drie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Kunststichting Firma Van Drie 56.07 Punten

kunststichting firma Van Drie scoort 56.07 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.74 punten is Arthur Twello de ten opzicht van kunststichting firma Van Drie de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Kunststichting Firma Van Drie 97.09 Punten

kunststichting firma Van Drie scoort 97.09 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 79.16 punten heeft kunststichting firma Van Drie met gemak gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: