Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Lameris Woonachtig Driebergen
Werk & Geld

Lameris Woonachtig Driebergen 5.97 Punten

In relatie tot Arthur Twello scoort Lameris woonachtig Driebergen 5.97 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 5.97 punten weinig. Financieel gezien zal Lameris woonachtig Driebergen zich niet erg aangetrokken voelen tot Arthur Twello.

In deze categorie heeft, met een verschil van 64.16 punten, Lameris woonachtig Driebergen duidelijk verloren van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 54.39 Punten

Arthur Twello scoort 54.39 punten in relatie tot Lameris woonachtig Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lameris Woonachtig Driebergen 5.1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lameris woonachtig Driebergen 5.1 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 5.1 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 49.29 punten is Arthur Twello ten opzichte van Lameris woonachtig Driebergen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lameris Woonachtig Driebergen 81.62 Punten

Binnen deze categorie scoort Lameris woonachtig Driebergen 81.62 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 59.47 punten heeft Lameris woonachtig Driebergen ruim gewonnen van Arthur Twello in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: