Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Lammy Schurer Driemaster Sneek
Werk & Geld

Lammy Schurer Driemaster Sneek 37.12 Punten

Lammy Schurer driemaster Sneek scoort 37.12 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Lammy Schurer driemaster Sneek en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 22.65 punten scoort Arthur Twello slechter dan Lammy Schurer driemaster Sneek op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 3.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.57 punten in relatie tot Lammy Schurer driemaster Sneek. Het aantal van 3.57 punten behoorlijk laag.

Lammy Schurer Driemaster Sneek 30.22 Punten

Lammy Schurer driemaster Sneek scoort 30.22 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 26.65 punten scoort Arthur Twello slechter dan Lammy Schurer driemaster Sneek op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lammy Schurer Driemaster Sneek 83.57 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Lammy Schurer driemaster Sneek 83.57 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 52.1 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Lammy Schurer driemaster Sneek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: