Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Lilian Rojas Torres
Werk & Geld

Lilian Rojas Torres 98.97 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Lilian Rojas Torres 98.97 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Lilian Rojas Torres en Arthur Twello.

Met een verschil van 48.94 punten is Lilian Rojas Torres de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Lilian Rojas Torres de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 7.89 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 7.89 punten in relatie tot Lilian Rojas Torres. Het aantal van 7.89 punten behoorlijk laag.

Lilian Rojas Torres 21.48 Punten

Lilian Rojas Torres scoort 21.48 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.59 punten scoort Lilian Rojas Torres beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Lilian Rojas Torres 43.69 Punten

Lilian Rojas Torres scoort 43.69 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Lilian Rojas Torres en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 43.2 punten heeft Arthur Twello verloren van Lilian Rojas Torres in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: