Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Lisa Van Den Driesche
Werk & Geld

Lisa Van Den Driesche 57.49 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Lisa Van den driesche 57.49 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Lisa Van den driesche en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 43.36 punten is Lisa Van den driesche de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Lisa Van den driesche de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 16.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 16.47 punten in relatie tot Lisa Van den driesche. Het aantal van 16.47 punten redelijk laag.

Lisa Van Den Driesche 78.74 Punten

Lisa Van den driesche scoort 78.74 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 62.27 punten is Lisa Van den driesche ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lisa Van Den Driesche 59.84 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Lisa Van den driesche 59.84 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Lisa Van den driesche en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 33.81 punten is Lisa Van den driesche de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: