Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Lorena Caycho Rojas
Werk & Geld

Lorena Caycho Rojas 73.63 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Lorena Caycho Rojas en Arthur Twello. Lorena Caycho Rojas scoort 73.63 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 57.18 punten is Lorena Caycho Rojas de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Lorena Caycho Rojas.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 12.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 12.29 punten in relatie tot Lorena Caycho Rojas. Het aantal van 12.29 punten redelijk laag.

Lorena Caycho Rojas 76.46 Punten

Lorena Caycho Rojas scoort 76.46 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 64.17 punten is Lorena Caycho Rojas ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lorena Caycho Rojas 23.35 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Lorena Caycho Rojas 23.35 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Lorena Caycho Rojas en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 39.92 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Lorena Caycho Rojas de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: