Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Luis Fernando Nina Rojas
Werk & Geld

Luis Fernando Nina Rojas 0.97 Punten

In relatie tot Arthur Twello scoort Luis Fernando Nina Rojas 0.97 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 0.97 punten weinig. Financieel gezien zal Luis Fernando Nina Rojas zich niet erg aangetrokken voelen tot Arthur Twello.

Met een verschil van 70.44 punten heeft Luis Fernando Nina Rojas met ruim verloren van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 81.41 Punten

Arthur Twello scoort 81.41 punten in relatie tot Luis Fernando Nina Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Luis Fernando Nina Rojas 14.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Luis Fernando Nina Rojas 14.85 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 14.85 punten redelijk laag.

Met een verschil van 66.56 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Luis Fernando Nina Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Luis Fernando Nina Rojas 37.56 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Luis Fernando Nina Rojas en Arthur Twello. Luis Fernando Nina Rojas scoort 37.56 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 5.03 punten verschil, net gewonnnen van Luis Fernando Nina Rojas.
Bekijk ook de Combats tussen: