Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Lydia Van Driel Rotterdam
Werk & Geld

Lydia Van Driel Rotterdam 95.94 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Lydia Van Driel Rotterdam 95.94 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Lydia Van Driel Rotterdam en Arthur Twello.

Met een verschil van 74.51 punten heeft Lydia Van Driel Rotterdam met gemak gewonnen van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 87.11 Punten

Arthur Twello scoort 87.11 punten in relatie tot Lydia Van Driel Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lydia Van Driel Rotterdam 18.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lydia Van Driel Rotterdam 18.34 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 18.34 punten redelijk laag.

Met een verschil van 68.77 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Lydia Van Driel Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lydia Van Driel Rotterdam 93.5 Punten

Lydia Van Driel Rotterdam scoort 93.5 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot.
Met een verschil van 50.56 punten heeft Arthur Twello ruim verloren van Lydia Van Driel Rotterdam in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: