Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Male Der Van Driesen Linda
Werk & Geld

Male Der Van Driesen Linda 58.56 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Male der Van Driesen Linda 58.56 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Male der Van Driesen Linda en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 37.05 punten is Male der Van Driesen Linda de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 7.8 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 7.8 punten in relatie tot Male der Van Driesen Linda. Het aantal van 7.8 punten behoorlijk laag.

Male Der Van Driesen Linda 15.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Male der Van Driesen Linda 15.85 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 15.85 punten redelijk laag.

Met 8.05 punten verschil scoort Male der Van Driesen Linda net iets beter dan Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Male Der Van Driesen Linda 53.66 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Male der Van Driesen Linda 53.66 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Male der Van Driesen Linda en Arthur Twello is sterk.
Met 9.42 punten verschil scoort Male der Van Driesen Linda net iets beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: