Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marcel Driessen
Werk & Geld

Marcel Driessen 82.75 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marcel Driessen en Arthur Twello. Binnen Werk en Geld scoort Marcel Driessen 82.75 punten ten opzichte van Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marcel Driessen de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 44.43 punten is Marcel Driessen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 10.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 10.21 punten in relatie tot Marcel Driessen. Het aantal van 10.21 punten redelijk laag.

Marcel Driessen 5.79 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marcel Driessen 5.79 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 5.79 punten behoorlijk laag.

Met 4.42 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Marcel Driessen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marcel Driessen 92.67 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot. Marcel Driessen scoort 92.67 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 79.53 punten heeft Arthur Twello duidelijk verloren van Arthur Twello in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: