Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marcia Duarte
Werk & Geld

Marcia Duarte 10.37 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Marcia Duarte 10.37 punten in relatie tot Arthur Twello. 10.37 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Marcia Duarte en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 43.6 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Marcia Duarte de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Marcia Duarte.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 15.91 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 15.91 punten in relatie tot Marcia Duarte. Het aantal van 15.91 punten redelijk laag.

Marcia Duarte 34.42 Punten

Marcia Duarte scoort 34.42 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.51 punten scoort Marcia Duarte beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Marcia Duarte 50.65 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marcia Duarte 50.65 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Marcia Duarte en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 12.84 punten scoort Arthur Twello beter dan Marcia Duarte op Liefdes en Relatie gebied dan Marcia Duarte.
Bekijk ook de Combats tussen: