Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marco Bakker Axel
Werk & Geld

Marco Bakker Axel 57.17 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marco Bakker Axel 57.17 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Marco Bakker Axel en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 54.97 punten is Marco Bakker Axel de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Marco Bakker Axel.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 63.48 Punten

Arthur Twello scoort 63.48 punten in relatie tot Marco Bakker Axel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marco Bakker Axel 1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marco Bakker Axel 1 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 1 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 62.48 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Marco Bakker Axel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marco Bakker Axel 16.07 Punten

Marco Bakker Axel scoort 16.07 punten in relatie tot Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied. 16.07 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marco Bakker Axel en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 19.15 punten scoort Arthur Twello beter dan Marco Bakker Axel op Liefdes en Relatie gebied dan Marco Bakker Axel.
Bekijk ook de Combats tussen: