Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Maria Fernanda Rojas Paredes
Werk & Geld

Maria Fernanda Rojas Paredes 52.1 Punten

De samenwerkverhouding tussen Maria Fernanda Rojas PAREDES en Arthur Twello kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Maria Fernanda Rojas PAREDES 52.1 punten in relatie tot Arthur Twello.

Met 32.86 punten verschil is Arthur Twello de ten opzicht van Maria Fernanda Rojas PAREDES de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 48.48 Punten

Arthur Twello scoort 48.48 punten in relatie tot Maria Fernanda Rojas PAREDES in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Maria Fernanda Rojas Paredes 16.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Maria Fernanda Rojas PAREDES 16.61 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 16.61 punten redelijk laag.

Met een verschil van 31.87 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Maria Fernanda Rojas PAREDES de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Maria Fernanda Rojas Paredes 65.76 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Maria Fernanda Rojas PAREDES en Arthur Twello. Maria Fernanda Rojas PAREDES scoort 65.76 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Maria Fernanda Rojas PAREDES met maaar 6.48 punten verschil, net gewonnnen van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: