Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marianne Driesen Van Hees Beek
Werk & Geld

Marianne Driesen Van Hees Beek 99.33 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Marianne Driesen Van hees beek 99.33 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marianne Driesen Van hees beek en Arthur Twello.

Met een verschil van 44.96 punten is Marianne Driesen Van hees beek de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marianne Driesen Van hees beek de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 18.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 18.12 punten in relatie tot Marianne Driesen Van hees beek. Het aantal van 18.12 punten redelijk laag.

Marianne Driesen Van Hees Beek 74.22 Punten

Marianne Driesen Van hees beek scoort 74.22 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 56.1 punten is Marianne Driesen Van hees beek ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marianne Driesen Van Hees Beek 87.46 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Marianne Driesen Van hees beek 87.46 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 17.58 punten scoort Marianne Driesen Van hees beek beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: