Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marie An Donker
Werk & Geld

Marie An Donker 63.71 Punten

marie An Donker scoort 63.71 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen marie An Donker en Arthur Twello op financiel gebied.

Met een verschil van 47.69 punten is marie An Donker de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat marie An Donker de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 1.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 1.83 punten in relatie tot marie An Donker. Het aantal van 1.83 punten behoorlijk laag.

Marie An Donker 20.17 Punten

marie An Donker scoort 20.17 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.34 punten scoort marie An Donker beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Marie An Donker 22.73 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort marie An Donker 22.73 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen marie An Donker en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 33.63 punten is Arthur Twello de ten opzicht van marie An Donker de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: