Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marieke Van Driel Roosendaal
Werk & Geld

Marieke Van Driel Roosendaal 71.19 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marieke Van Driel roosendaal en Arthur Twello. Marieke Van Driel roosendaal scoort 71.19 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 41.96 punten is Marieke Van Driel roosendaal de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marieke Van Driel roosendaal de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 82.25 Punten

Arthur Twello scoort 82.25 punten in relatie tot Marieke Van Driel roosendaal in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marieke Van Driel Roosendaal 79.97 Punten

Marieke Van Driel roosendaal scoort 79.97 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.28 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Marieke Van Driel roosendaal in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marieke Van Driel Roosendaal 79.45 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marieke Van Driel roosendaal en Arthur Twello. Marieke Van Driel roosendaal scoort 79.45 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 11.81 punten scoort Marieke Van Driel roosendaal beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied dan Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: