Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marielle Dabekausen Schimmert
Werk & Geld

Marielle Dabekausen Schimmert 55.98 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marielle Dabekausen Schimmert 55.98 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Marielle Dabekausen Schimmert en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 38.45 punten is Marielle Dabekausen Schimmert de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 88.78 Punten

Arthur Twello scoort 88.78 punten in relatie tot Marielle Dabekausen Schimmert in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marielle Dabekausen Schimmert 8.42 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marielle Dabekausen Schimmert 8.42 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 8.42 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 80.36 punten wint Arthur Twello met gemak van Marielle Dabekausen Schimmert in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marielle Dabekausen Schimmert 34.75 Punten

Marielle Dabekausen Schimmert scoort 34.75 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Marielle Dabekausen Schimmert en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 45.8 punten heeft Marielle Dabekausen Schimmert verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: