Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Mariette Drieenhuizen
Werk & Geld

Mariette Drieenhuizen 0.89 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Mariette Drieenhuizen 0.89 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 0.89 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Mariette Drieenhuizen en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 49.71 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Mariette Drieenhuizen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Mariette Drieenhuizen.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 53.83 Punten

Arthur Twello scoort 53.83 punten in relatie tot Mariette Drieenhuizen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mariette Drieenhuizen 9.77 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mariette Drieenhuizen 9.77 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 9.77 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 44.06 punten is Arthur Twello ten opzichte van Mariette Drieenhuizen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mariette Drieenhuizen 56.31 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Mariette Drieenhuizen 56.31 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Mariette Drieenhuizen en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 46.7 punten heeft Arthur Twello verloren van Mariette Drieenhuizen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: