Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marijke Van Driel Ridderkerk
Werk & Geld

Marijke Van Driel Ridderkerk 30.89 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Marijke Van Driel Ridderkerk en Arthur Twello zijn. Marijke Van Driel Ridderkerk scoort 30.89 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Marijke Van Driel Ridderkerk. Met een verschil van 41.75 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Marijke Van Driel Ridderkerk de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 95.99 Punten

Arthur Twello scoort 95.99 punten in relatie tot Marijke Van Driel Ridderkerk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marijke Van Driel Ridderkerk 6.76 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marijke Van Driel Ridderkerk 6.76 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 6.76 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 89.23 punten wint Arthur Twello met gemak van Marijke Van Driel Ridderkerk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marijke Van Driel Ridderkerk 8.18 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Marijke Van Driel Ridderkerk 8.18 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 8.18 punten is heel laag.
Met een verschil van 54.07 punten heeft Arthur Twello ruim gewonnen van Marijke Van Driel Ridderkerk in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: