Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marijkel An Jouw
Werk & Geld

Marijkel An Jouw 73.25 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen marijkel An jouw en Arthur Twello. marijkel An jouw scoort 73.25 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 41.08 punten is marijkel An jouw de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat marijkel An jouw de leiding geeft over Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 34.41 Punten

Arthur Twello scoort 34.41 punten in relatie tot marijkel An jouw in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marijkel An Jouw 19.04 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort marijkel An jouw 19.04 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 19.04 punten redelijk laag.

Met een verschil van 15.37 punten scoort Arthur Twello beter dan marijkel An jouw in de categorie persoonlijke vaardigheden dan marijkel An jouw.
Liefde en Relaties

Marijkel An Jouw 4.58 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort marijkel An jouw 4.58 punten in relatie tot Arthur Twello. 4.58 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen marijkel An jouw en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 10.07 punten scoort Arthur Twello beter dan marijkel An jouw op Liefdes en Relatie gebied dan marijkel An jouw.
Bekijk ook de Combats tussen: