Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marinka Companje Op Den Dries
Werk & Geld

Marinka Companje Op Den Dries 61.95 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Marinka Companje op den dries en Arthur Twello op financiel gebied. Marinka Companje op den dries scoort 61.95 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Arthur Twello met 2.13 punten verschil iets beter dan Marinka Companje op den dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 3.34 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.34 punten in relatie tot Marinka Companje op den dries. Het aantal van 3.34 punten behoorlijk laag.

Marinka Companje Op Den Dries 36.96 Punten

Marinka Companje op den dries scoort 36.96 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.62 punten is Marinka Companje op den dries de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marinka Companje Op Den Dries 91.37 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Arthur Twello zeer groot. Marinka Companje op den dries scoort 91.37 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Marinka Companje op den dries met een duidelijk verschil van 66.16 punten van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: