Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marja Op Den Dries Van Weezep
Werk & Geld

Marja Op Den Dries Van Weezep 52.26 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marja op den dries Van Weezep 52.26 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Marja op den dries Van Weezep en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met 4.31 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Marja op den dries Van Weezep in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 82.65 Punten

Arthur Twello scoort 82.65 punten in relatie tot Marja op den dries Van Weezep in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marja Op Den Dries Van Weezep 41.61 Punten

Marja op den dries Van Weezep scoort 41.61 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.04 punten is Arthur Twello ten opzichte van Marja op den dries Van Weezep de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marja Op Den Dries Van Weezep 65.77 Punten

Marja op den dries Van Weezep scoort 65.77 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Marja op den dries Van Weezep en Arthur Twello.
Met een verschil van 60.6 punten heeft Marja op den dries Van Weezep duidelijk gewonnen van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: