Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marjolein Van Dongen Dabekaussen
Werk & Geld

Marjolein Van Dongen Dabekaussen 32.29 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Marjolein Van Dongen dabekaussen en Arthur Twello zijn. Marjolein Van Dongen dabekaussen scoort 32.29 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello.

In deze categorie heeft, met een verschil van 62.95 punten, Marjolein Van Dongen dabekaussen duidelijk verloren van Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 81.24 Punten

Arthur Twello scoort 81.24 punten in relatie tot Marjolein Van Dongen dabekaussen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marjolein Van Dongen Dabekaussen 63.41 Punten

Marjolein Van Dongen dabekaussen scoort 63.41 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.83 punten scoort Arthur Twello beter dan Marjolein Van Dongen dabekaussen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Marjolein Van Dongen dabekaussen.
Liefde en Relaties

Marjolein Van Dongen Dabekaussen 14.52 Punten

De aantrekkingskracht tussen Marjolein Van Dongen dabekaussen en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. Marjolein Van Dongen dabekaussen scoort namelijk maar 14.52 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 9.31 punten verschil, net gewonnnen van Marjolein Van Dongen dabekaussen.
Bekijk ook de Combats tussen: