Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marjorie De Twentsche Ruiten Drie
Werk & Geld

Marjorie De Twentsche Ruiten Drie 78.65 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marjorie De twentsche Ruiten Drie en Arthur Twello. Marjorie De twentsche Ruiten Drie scoort 78.65 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 14.91 punten scoort Arthur Twello beter dan Marjorie De twentsche Ruiten Drie in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 51.8 Punten

Arthur Twello scoort 51.8 punten in relatie tot Marjorie De twentsche Ruiten Drie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marjorie De Twentsche Ruiten Drie 72.18 Punten

Marjorie De twentsche Ruiten Drie scoort 72.18 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.38 punten scoort Arthur Twello slechter dan Marjorie De twentsche Ruiten Drie op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marjorie De Twentsche Ruiten Drie 54.92 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marjorie De twentsche Ruiten Drie 54.92 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Marjorie De twentsche Ruiten Drie en Arthur Twello is sterk.
Met een verschil van 42.07 punten heeft Marjorie De twentsche Ruiten Drie verloren van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: