Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marjorie Twensche Ruiten Drie
Werk & Geld

Marjorie Twensche Ruiten Drie 51.67 Punten

De samenwerkverhouding tussen Marjorie twensche Ruiten Drie en Arthur Twello kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Marjorie twensche Ruiten Drie 51.67 punten in relatie tot Arthur Twello.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marjorie twensche Ruiten Drie de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 47.78 punten is Marjorie twensche Ruiten Drie de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 96.32 Punten

Arthur Twello scoort 96.32 punten in relatie tot Marjorie twensche Ruiten Drie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marjorie Twensche Ruiten Drie 11.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marjorie twensche Ruiten Drie 11.14 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 11.14 punten redelijk laag.

Met een verschil van 85.18 punten wint Arthur Twello met gemak van Marjorie twensche Ruiten Drie in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marjorie Twensche Ruiten Drie 78.23 Punten

Marjorie twensche Ruiten Drie scoort 78.23 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marjorie twensche Ruiten Drie en Arthur Twello.
In deze categorie wint Marjorie twensche Ruiten Drie met een verschil van 15.96 punten van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: