Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Markj An Feenstra Amsterdam
Werk & Geld

Markj An Feenstra Amsterdam 29.63 Punten

markj An Feenstra Amsterdam scoort 29.63 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen markj An Feenstra Amsterdam en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 24.51 punten scoort markj An Feenstra Amsterdam slechter dan Arthur Twello op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 61.08 Punten

Arthur Twello scoort 61.08 punten in relatie tot markj An Feenstra Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Markj An Feenstra Amsterdam 4.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort markj An Feenstra Amsterdam 4.02 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 4.02 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 57.06 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van markj An Feenstra Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Markj An Feenstra Amsterdam 64.35 Punten

markj An Feenstra Amsterdam scoort 64.35 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen markj An Feenstra Amsterdam en Arthur Twello.
Met 1.97 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan markj An Feenstra Amsterdam op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: