Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Marlieke Baars Driebergen
Werk & Geld

Marlieke Baars Driebergen 78.79 Punten

Marlieke Baars Driebergen scoort 78.79 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marlieke Baars Driebergen en Arthur Twello.

Met een verschil van 72.49 punten heeft Arthur Twello met ruim verloren van Marlieke Baars Driebergen op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 12.79 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 12.79 punten in relatie tot Marlieke Baars Driebergen. Het aantal van 12.79 punten redelijk laag.

Marlieke Baars Driebergen 9.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marlieke Baars Driebergen 9.29 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 9.29 punten behoorlijk laag.

Met 3.5 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Marlieke Baars Driebergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marlieke Baars Driebergen 48.67 Punten

Marlieke Baars Driebergen scoort 48.67 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Marlieke Baars Driebergen en Arthur Twello.
Met een verschil van 47.87 punten wint Marlieke Baars Driebergen het van Arthur Twello in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: