Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Martijn Koomans Van Den Dries
Werk & Geld

Martijn Koomans Van Den Dries 62.17 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Martijn Koomans Van den dries en Arthur Twello op financiel gebied. Martijn Koomans Van den dries scoort 62.17 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

In deze categorie heeft, met een verschil van 62.1 punten, Arthur Twello duidelijk verloren van Martijn Koomans Van den dries.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 18.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 18.4 punten in relatie tot Martijn Koomans Van den dries. Het aantal van 18.4 punten redelijk laag.

Martijn Koomans Van Den Dries 47.12 Punten

Martijn Koomans Van den dries scoort 47.12 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 28.72 punten scoort Arthur Twello slechter dan Martijn Koomans Van den dries op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Martijn Koomans Van Den Dries 53.89 Punten

De aantrekkingskracht tussen Martijn Koomans Van den dries en Arthur Twello zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Martijn Koomans Van den dries 53.89 punten in relatie tot Arthur Twello.
Met een verschil van 52.74 punten heeft Martijn Koomans Van den dries ruim gewonnen van Arthur Twello in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: