Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Martijn Ritzema Klein Daberkow
Werk & Geld

Martijn Ritzema Klein Daberkow 59.15 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Martijn Ritzema Klein daberkow 59.15 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Martijn Ritzema Klein daberkow en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.8 punten is Martijn Ritzema Klein daberkow de ten opzicht van Arthur Twello in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de werknemer is van Martijn Ritzema Klein daberkow.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 0.75 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 0.75 punten in relatie tot Martijn Ritzema Klein daberkow. Het aantal van 0.75 punten behoorlijk laag.

Martijn Ritzema Klein Daberkow 40.47 Punten

Martijn Ritzema Klein daberkow scoort 40.47 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.72 punten is Martijn Ritzema Klein daberkow de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Martijn Ritzema Klein Daberkow 47.45 Punten

Martijn Ritzema Klein daberkow scoort 47.45 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Martijn Ritzema Klein daberkow en Arthur Twello zijn.
Met 9.9 punten verschil scoort Martijn Ritzema Klein daberkow net iets beter dan Arthur Twello op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: