Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Martijn Vos Driebergen
Werk & Geld

Martijn Vos Driebergen 65.22 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Martijn Vos Driebergen en Arthur Twello op financiel gebied. Martijn Vos Driebergen scoort 65.22 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Martijn Vos Driebergen de leiding geeft over Arthur Twello. Met een verschil van 45.28 punten is Martijn Vos Driebergen de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 3.88 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 3.88 punten in relatie tot Martijn Vos Driebergen. Het aantal van 3.88 punten behoorlijk laag.

Martijn Vos Driebergen 94.79 Punten

Martijn Vos Driebergen scoort 94.79 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 90.91 punten wint Martijn Vos Driebergen ruim van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Martijn Vos Driebergen 16.58 Punten

De aantrekkingskracht tussen Martijn Vos Driebergen en Arthur Twello zal niet heel sterk zijn. Martijn Vos Driebergen scoort namelijk maar 16.58 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 2.41 punten verschil, net gewonnnen van Martijn Vos Driebergen.
Bekijk ook de Combats tussen: