Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Matthijs Engelhart Rtclub Brummen
Werk & Geld

Matthijs Engelhart Rtclub Brummen 36.69 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Matthijs Engelhart rtclub Brummen en Arthur Twello zijn. Matthijs Engelhart rtclub Brummen scoort 36.69 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Arthur Twello.

In de in de categorie Werk en Geld is Matthijs Engelhart rtclub Brummen met 7.06 punten verschil iets beter dan Arthur Twello.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 85.99 Punten

Arthur Twello scoort 85.99 punten in relatie tot Matthijs Engelhart rtclub Brummen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Matthijs Engelhart Rtclub Brummen 16.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Matthijs Engelhart rtclub Brummen 16.55 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 16.55 punten redelijk laag.

Met een verschil van 69.44 punten is Arthur Twello ruim de winner ten opzichte van Matthijs Engelhart rtclub Brummen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Matthijs Engelhart Rtclub Brummen 64.79 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Matthijs Engelhart rtclub Brummen en Arthur Twello. Matthijs Engelhart rtclub Brummen scoort 64.79 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Arthur Twello met maaar 9.33 punten verschil, net gewonnnen van Matthijs Engelhart rtclub Brummen.
Bekijk ook de Combats tussen: