Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Mattijs Van Den Dries
Werk & Geld

Mattijs Van Den Dries 8.14 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Mattijs Van den dries 8.14 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 8.14 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Mattijs Van den dries en Arthur Twello zijn.

Met een verschil van 71.23 punten heeft Arthur Twello met gemak gewonnen van Mattijs Van den dries op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 19.88 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 19.88 punten in relatie tot Mattijs Van den dries. Het aantal van 19.88 punten redelijk laag.

Mattijs Van Den Dries 12.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mattijs Van den dries 12.92 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 12.92 punten redelijk laag.

Met 6.96 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Mattijs Van den dries in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mattijs Van Den Dries 6.76 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Mattijs Van den dries 6.76 punten in relatie tot Arthur Twello. 6.76 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Mattijs Van den dries en Arthur Twello zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 63.23 punten heeft Arthur Twello duidelijk gewonnen van Mattijs Van den dries in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: