Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Melissa Nathalyn Vasquez Rojas
Werk & Geld

Melissa Nathalyn Vasquez Rojas 94.26 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Melissa nathalyn VASQUEZ Rojas 94.26 punten ten opzichte van Arthur Twello. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Melissa nathalyn VASQUEZ Rojas en Arthur Twello.

Met een verschil van 73.65 punten heeft Melissa nathalyn VASQUEZ Rojas met gemak gewonnen van Arthur Twello op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 75.43 Punten

Arthur Twello scoort 75.43 punten in relatie tot Melissa nathalyn VASQUEZ Rojas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Melissa Nathalyn Vasquez Rojas 95.29 Punten

Melissa nathalyn VASQUEZ Rojas scoort 95.29 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.86 punten scoort Melissa nathalyn VASQUEZ Rojas beter dan Arthur Twello in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Arthur Twello.
Liefde en Relaties

Melissa Nathalyn Vasquez Rojas 24.64 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Melissa nathalyn VASQUEZ Rojas 24.64 punten in relatie tot Arthur Twello. De aantrekkingskracht tussen Melissa nathalyn VASQUEZ Rojas en Arthur Twello is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 5.07 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Melissa nathalyn VASQUEZ Rojas op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: