Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Miranda Driehuizen
Werk & Geld

Miranda Driehuizen 24.44 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Miranda Driehuizen en Arthur Twello zijn. Miranda Driehuizen scoort namelijk 24.44 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Arthur Twello de leiding geeft over Miranda Driehuizen. Met een verschil van 45.12 punten is Arthur Twello de ten opzicht van Miranda Driehuizen de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 7.43 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 7.43 punten in relatie tot Miranda Driehuizen. Het aantal van 7.43 punten behoorlijk laag.

Miranda Driehuizen 74.31 Punten

Miranda Driehuizen scoort 74.31 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 66.88 punten is Miranda Driehuizen ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Miranda Driehuizen 89.03 Punten

Binnen deze categorie scoort Miranda Driehuizen 89.03 punten ten opzichte van Arthur Twello. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 76.07 punten heeft Arthur Twello duidelijk verloren van Arthur Twello in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: