Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Miranda Van Dorselaer Uit Axel
Werk & Geld

Miranda Van Dorselaer Uit Axel 52.19 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Miranda Van dorselaer Uit Axel 52.19 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Miranda Van dorselaer Uit Axel en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 21.8 punten scoort Miranda Van dorselaer Uit Axel slechter dan Arthur Twello op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 40.17 Punten

Arthur Twello scoort 40.17 punten in relatie tot Miranda Van dorselaer Uit Axel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Miranda Van Dorselaer Uit Axel 29.11 Punten

Miranda Van dorselaer Uit Axel scoort 29.11 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.06 punten scoort Arthur Twello beter dan Miranda Van dorselaer Uit Axel in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Miranda Van dorselaer Uit Axel.
Liefde en Relaties

Miranda Van Dorselaer Uit Axel 65.76 Punten

Miranda Van dorselaer Uit Axel scoort 65.76 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Miranda Van dorselaer Uit Axel en Arthur Twello.
Met een verschil van 18 punten scoort Arthur Twello beter dan Miranda Van dorselaer Uit Axel op Liefdes en Relatie gebied dan Miranda Van dorselaer Uit Axel.
Bekijk ook de Combats tussen: