Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Miriam Esther Catalina Rojas Tapia
Werk & Geld

Miriam Esther Catalina Rojas Tapia 21.76 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Miriam Esther Catalina Rojas tapia en Arthur Twello zijn. Miriam Esther Catalina Rojas tapia scoort namelijk 21.76 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Arthur Twello met 2.96 punten verschil iets beter dan Miriam Esther Catalina Rojas tapia.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 29.27 Punten

Arthur Twello scoort 29.27 punten in relatie tot Miriam Esther Catalina Rojas tapia in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Miriam Esther Catalina Rojas Tapia 52.43 Punten

Miriam Esther Catalina Rojas tapia scoort 52.43 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.16 punten scoort Arthur Twello slechter dan Miriam Esther Catalina Rojas tapia op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Miriam Esther Catalina Rojas Tapia 38.86 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Miriam Esther Catalina Rojas tapia en Arthur Twello. Miriam Esther Catalina Rojas tapia scoort 38.86 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 56.72 punten heeft Arthur Twello ruim gewonnen van Miriam Esther Catalina Rojas tapia in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: