Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Mitchel Van Den Dries Goirle
Werk & Geld

Mitchel Van Den Dries Goirle 52.37 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Mitchel Van den dries Goirle 52.37 punten in relatie tot Arthur Twello. De samenwerkverhouding tussen Mitchel Van den dries Goirle en Arthur Twello kan sterk zijn.

Met een verschil van 14 punten scoort Mitchel Van den dries Goirle beter dan Arthur Twello in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 22.73 Punten

Arthur Twello scoort 22.73 punten in relatie tot Mitchel Van den dries Goirle in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mitchel Van Den Dries Goirle 90.44 Punten

Mitchel Van den dries Goirle scoort 90.44 punten in relatie tot Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 67.71 punten is Mitchel Van den dries Goirle ruim de winner ten opzichte van Arthur Twello in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mitchel Van Den Dries Goirle 47.02 Punten

Mitchel Van den dries Goirle scoort 47.02 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Arthur Twello. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Mitchel Van den dries Goirle en Arthur Twello zijn.
Met een verschil van 33.1 punten is Mitchel Van den dries Goirle de ten opzicht van Arthur Twello de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: