Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Arthur Twello vs Mohamed Shshtawy
Werk & Geld

Mohamed Shshtawy 82.55 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Mohamed shshtawy en Arthur Twello. Binnen Werk en Geld scoort Mohamed shshtawy 82.55 punten ten opzichte van Arthur Twello.

Met een verschil van 59.45 punten is Arthur Twello ten opzichte van Mohamed shshtawy de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Arthur Twello 12.67 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Arthur Twello 12.67 punten in relatie tot Mohamed shshtawy. Het aantal van 12.67 punten redelijk laag.

Mohamed Shshtawy 10.87 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mohamed shshtawy 10.87 punten in relatie tot Arthur Twello. Het aantal van 10.87 punten redelijk laag.

Met 1.8 punten verschil scoort Arthur Twello net iets beter dan Mohamed shshtawy in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mohamed Shshtawy 73.91 Punten

Mohamed shshtawy scoort 73.91 punten in relatie tot Arthur Twello in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Mohamed shshtawy en Arthur Twello.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Mohamed shshtawy met maaar 4.37 punten verschil, net gewonnnen van Arthur Twello.
Bekijk ook de Combats tussen: